Slider
Slider

Termékelőnyök

Lássa a teljes képet

A VIVA testösszetétel-elemző mérőkészülék és egy OMRON okos-vérnyomásmérő együttes használata hozzájárulhat a kardiovaszkuláris egészségi állapot megértéséhez és az esetleges események megelőzéséhez.

Elhízás – a színfalak mögött

Nem szükséges túlsúlyosnak lenni, hogy veszélyeztetve legyen szíve egészsége. Még akkor is, ha testsúlya és testtömegindexe a normál tartományban van, ugyanúgy veszélyeztetett lehet, ha a testzsír % illetve a zsigeri zsírszint túl magas.

Ismerje meg kalóriaszükségletét

Az anyagcsere természetesen lelassul az életkorral, viszont kalóriaszükséglete ismeretével, illetve a megfelelő ételadagok fogyasztásával történő egészséges táplálkozással könnyedén fenntarthatja testalkatát.

Pontos betekintés az erősebb testért

Az egészséges izomtömeg megőrzése az öregedés ellenére is segíthet a vérnyomás csökkentésében és a testzsír szinten tartásában. Építse fel és tartsa szinten izomtömegét az erősebb és egészségesebb testért.

Mindig készenlétben. Csak lépjen rá.

Automatikus felhasználó felismerés 4 felhasználóval + vendég üzemmóddal. A 4 másodperces gyors mérés, az automatikus ki/bekapcsolás funkciók és a nagyméretű LCD kijelző megkönnyítik az egészségesebb élet felé vezető utat.